Neosolarian Suceava

Copyright 2019 Jaluzele - Rolete  - Umbriri      

Plasele Antiinsecte sunt de mai multe tipuri
Plasă antiinsecte cu cadru pe culoare maro, cu balamale
Plasa antiinsecte se închide cu ajutorul unui mâner special și se fixează prin clips special
PLasă antiinsecte, cadru alb, cu balamale

        Aceste plase antiinsecte reprezintă soluția ideală pentru a evita accesul în orice încăpere a insectelor și nu numai. Sunt confecționate cu sită din fibră de sticlă ignifugă și conferă mereu un plus de siguranță, împotriva pătrunderii unor obiecte sau insecte. Plasele antiinsecte, sunt de asemenea soluția ideală pentru a beneficia de protecție împotriva păsărilor sau a unor obiecte purtate de vânt. Totodată, despre aceste plase antiinsecte, putem spune că sunt fabricate din materiale rezistente la efectele meteorologice precum temperaturi mai scăzute sau mai ridicate. Nu este necesară demontarea lor indiferent de anotimp.

 

         Plasele antiinsecte se împart în patru categorii, după modelul lor:

 

        - Plase antiinsecte fixe: Această plasă fixă este montată în cadrul ramei, cu ajutorul unor cleme, fără a fi necesară găurirea tâmplăriei. Montarea și demontarea se face foarte simplu și nu este necesară o pregătire specială. Această plasă se poate utiliza în cadrul unor tipuri diferite de ferestre, reprezentând o soluție universală împotriva insectelor. Un dezavantaj al acestor plase fixe este reprezentat de faptul că nu se pot deschide la fel de simplu ca în cazul plaselor mobile. Se pot monta în cadrul ferestrelor și nu reprezintă o soluție optimă pentru uși.

 

       - Plase antiinsecte mobile: Plasa antiinsecte de acest tip se montează pe exteriorul tocului ferestrei sau al ușii, prin utilizarea unor balamale, având și un sistem de închidere cu mânere de acționare. După fixarea balamalelor, această plasă poate fi foarte ușor montată sau demontată. Avantajul acestei plase este faptul că se pot monta atât în cazul ferestrelor cât și al ușilor.

 

        - Plase antiinsecte tip rulou: Plasele de acest tip sunt compuse dintr-o casetă montată la exterior în partea superioara a geamului. Se pot utiliza în cadrul unui geam simplu sau în partea laterală a unei uși cu două ghidaje, având de asemenea un aspect foarte elegant. Acționarea plaselor de acest tip se face de cele mai multe ori pe verticală, iar pentru uși de la stanga la dreapta în functie de cerințe. Montarea este posibilă pe orice tip de tâmplărie și zidărie, indiferent de modul de acționare și este prevăzută cu un sistem ce previne deschiderea accidentală a plasei.

 

       - Plase antiinsecte tip plisse: Aceste plase reprezintă soluția ideală a sistemelor de protecție împotriva insectelor, atat pentru uși cât și pentru geamuri cu lățimi de până la 3,2 m și înălțimi de până la 2,4 m. Aplicarea lor se poate face pe tâmplărie din lemn, PVC și aluminiu, iar acționarea este prin glisare. Astfel, oferă mereu o fiabilitate crescută deoarece nu are arcuri.

 

Plase antiinsecte

0749-392919

Informare telefon contact Neosolarian

JALUZELE SUCEAVA

ROLETE TEXTILE

PLASE ANTIINSECTE

0749-392919

     0749-392919
Suna acum la acest telefon