Neosolarian Suceava

Copyright 2019 Jaluzele - Rolete  - Umbriri      

PREȚURI

          

 

       Prețul la jaluzele este compus din prețul garnijei (/ml ) și prețul panzei (/mp).

 

       Pretul variaza in functie de suprafata, tip material si zona de montaj. Pretul estimativ de pornire este de 54 Ron/mp (la suprafata de 1m/2m), cu TVA inclus. In functie de suprafata si tipul materialului, pretul poate creste. Pretul nu include manopera de montaj (la cerere) si deplasarea/livrarea.

 

       Prețul la rolete este în funcție de dimensiunea tamburului, suprafața ferestrei de acoperit, modul de culisare al pânzei, casetare.

 

       Un pret estimativ de pornire este de 60 Ron/buc (la suprafata de 0.4m/0.4m), cu TVA inclus. In functie de suprafata si tipul materialului, pretul poate creste. Pretul nu include manopera de montaj (la cerere) si deplasarea/livrarea.

 

       Prețul la plasele de insecte este în funcție de cum sunt confecționate plasele - simple, cu casetă, fixe, mobile.

 

      Un pret estimativ de pornire este de 65 Ron (buc), cu TVA inclus. Pretul include manopera de montaj, nu include livrarea/deplasarea. In functie de dimensiune sau de accesorii, pretul poate creste.

      

       Pentru stabilirea unui preț cât mai corect, se preiau dimensiunile, se stabilesc detaliile legate de tipul de produs, complexitate, manopera de montaj și deplasare dacă este cazul.

 

       Vă rugăm să ne contactați și un reprezentant se va deplasa la dvs. pentru  consiliere, măsurători, alegere materiale și ofertare.

 

    

        Tel. contact: 0749-392919

 

      Email: neosolarian@gmail.com

Oferim o gama largă de modele și culori pentru Jaluzele și Rolete geam, diverse încăperi

0749-392919

Informare telefon contact Neosolarian

JALUZELE SUCEAVA

ROLETE TEXTILE

PLASE ANTIINSECTE

0749-392919

     0749-392919
Suna acum la acest telefon