Neosolarian Suceava

Copyright 2019 Jaluzele - Rolete  - Umbriri      

SERVICII

               Servicii oferite

 

        Oferim servicii de ofertare gratuite. De asemenea oferim servicii de producție, reparații și montaj.

 

  • Asigurăm gratuit servicii de preluare comenzi în municipiul Suceava și pe o rază de 10 Km în jurul orașului, fără nici o obligație din partea clientului pentru deplasare.

  • Asigurăm servicii de preluare comenzi în județul Suceava și Botoșani cu plata deplasării în cuantum egal cu costul carburantului la  autoturism, pentru distanțe mai mari de 10 km. Partea de ofertare este gratuită.

  • Asigurăm preluarea comenzilor prin email. Livrarea produselor se face de către societatea noastră fără cost suplimentar în municipiul Suceava și zona limitrofă pe o rază de 10 Km. Pentru distanțe mai mari, livrarea se face cu plata carburantului pentru  autoturism sau prin mesagerii rapide, clientul suportând costul transportului.

  • Asigurăm servicii de montaj a produselor noastre, sau procurate de la alți producători.

  • Asigurăm servicii de reparații sau recondiționare (înlocuire materiale textile pe mecanisme existente sau înlocuire mecanisme pentru materiale textile existente).

  • Asigurăm servicii de urgență. Termen de execuție maxim 7 zile lucrătoare.

 

Toate produsele noastre sunt realizate la comandă, după măsurătorile luate de către agent și după specificațiile pe care le doriți.

 

Produsele comercializate de societatea noastră sunt verificate din punct de vedere tehnic de personal calificat înainte de a fi livrate către clienții noștri și beneficiază de garanție pe o perioadă de  24 de luni de la data vânzării.

 

Ne vom deplasa la dumneavoastră pentru consiliere, măsurători, alegere materiale și ofertare. Acestea nu implică nici o obligație din partea dumneavoastră.

 

 

 

Producem la comandă jaluzele cu dimensiuni și modele pe culori variate
Producem diverse sortimente de Rolete pe dimensiuni și modele la cerere

0749-392919

Informare telefon contact Neosolarian

JALUZELE SUCEAVA

ROLETE TEXTILE

PLASE ANTIINSECTE

0749-392919

     0749-392919
Suna acum la acest telefon